Aanbod volwassenen

Dees aan huis biedt huishoudelijke hulp aan in en rond het huis. Ik heb zes jaar ervaring met werken in een verzorgingstehuis op verschillende gebieden: de keuken, de zorg en het huishouden. Volwassenen die wel wat hulp kunnen gebruiken in de huishouding kunnen terecht bij Dees aan huis. Dit kan uiteraard op verschillende gebieden, zie hieronder het aanbod voor volwassenen.

2014-10-13 Foto 27                    2014-10-13 Foto 04                                          
         Schoonmaken                                   Schoonmaken                                 Dees aan Huis op de fiets                      Dees aan Huis sleutelbos

Schoonmaken
De wekelijkse schoonmaak of andere schoonmaakklussen; niet iedereen komt er altijd aan toe. Ik kan eenmalig of wekelijks helpen bij het schoonmaken in huis.

Huishoudelijke taken
Hulp nodig met het boodschappen doen, de afwas, de was of het bed verschonen? Ik kan eenmalig of wekelijks helpen bij huishoudelijke klusjes.

Lichte verzorging
Woont u zelfstandig, maar heeft u bij sommige handelingen toch wat hulp nodig? Ik bied hulp bij de dagelijkse verzorging (aankleden, eten bereiden, etc.).

Getuigschrift:
Getuigschrift werkzaamheden verzorgingstehuis

“Dees verricht veel werk in korte tijd en is bovendien heel aardig en sympathiek! Dees doet het werk bovendien heel goed!” (een vaste klant)

“Betrouwbaar – werkt zorgvuldig en netjes” (een vaste klant)

Heeft u interesse in bovenstaand aanbod? Neem dan contact op!